Vezi cine administrează averea lui Smiley |

Vezi cine administrează averea lui Smiley

Smiley este un artist ocupat cu tot felul de proiecte şi concerte. De aceea, de managementul companiei HaHaHa Production se ocupă fratele lui mai mic cu şapte ani, Filip. Practic, el este omul care stă în umbra lui Smiley.

„Da, lucrez cu el, iar mama noastră lucrează cu noi. De 3 ani lucrez şi eu. În momentul acesta sînt general manager al companiei HaHaHa Production. De un an şi jumătate eu sînt omul cu banii, cu strategiile. Andrei nu s-a mai băgat în treaba asta, cu deciziile, în ultima vreme. Odată, pentru că îi mănîncă mult timp din viaţa de artist şi de compozitor şi antreprenor pe alocuri. Vrea să-mi dea mînă liberă pe partea de management, pentru că am timp să mă ocup de absolut toate aspectele unei afaceri, pot fi în măsură să iau toate deciziile, avînd toate variabilele la îndemînă, tot timpul. Pentru că eu ştiu în timp real ce se întîmplă cu afacerea“, a declarat Filip Maria.

Fratele lui Smiley a terminat Construcţiile şi în timpul liber cochetează şi cu aviaţia.

„Am PPL (Privat pilot Licence) aproape terminat, am început zborul la 17 ani, la Aeroclubul României. Se poate înscrie orice persoană care nu a împlinit 23 de ani. Îmi place muzica, dar nu cânt, ascult multă muzică. Faptul că sînt un meloman înnăscut m-a şi atras să-l ajut pe Andrei. Primele mele viniluri au fost Pink Floyd, Pasărea Colibri, Led Zeppelin, am crescut de la 4 ani cu muzica“, a mai spus Filip care a mărturisit şi că este îndrăgostit de foarte mulţi ani de aceeaşi persoană şi n-ar vrea să se ştie cine e.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *