Lady Gaga a semnat un contract exclusivist cu Caesars Entertainment Corp |

Lady Gaga a semnat un contract exclusivist cu Caesars Entertainment Corp

Lady Gaga a semnat un contract pe termen lung cu Caesars Entertainment Corp. din Las Vegas, urmînd să susţină recitaluri în diferite locuri deţinute de celebra companie de divertisment în următorii doi ani, informează Reuters.

Caesars Entertainment, o companie care deţine în Las Vegas cazinouri şi spaţii de agrement, printre care şi Planet Hollywood, a angajat, de-a lungul timpului, pe unii dintre cei mai bine plătiţi artişti pentru a cînta în diferite spaţii ale sale.

Lady Gaga intră astfel într-un grup select de artişti, precum Elton John, Celine Dion, Britney Spears, Shania Twain şi Rod Stewart, care au semnat contracte pe termen lung cu cazinourile din acest oraş, supranumit „Mecca al jocurilor de noroc“.

Seria de concerte va debuta în decembrie 2018, a anunţat cîntăreaţa în vîrstă de 31 de ani. „Este patria lui Elvis, Tony Bennett şi Franck Sinatra, a Rat Pack, a lui Elton John, Judy Garland şi Liza Minnelli. Este un vis de o viaţă al meu să cînt în Las Vegas“, a spus cîntăreaţa.

Nu se ştie ce sumă a primit Lady Gaga pentru a susţine această serie de concerte, dar Britney Spears a semnat, în decembrie 2013, un contract pe doi ani în valoare de 30 milioane de dolari, iar Celine Dion a încheiat un contract pe trei ani, care s-a ridicat la 100 de milioane de dolari.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *