Eminem: Declarații privind orientarea lui sexuală |

Eminem: Declarații privind orientarea lui sexuală

Eminem şi-a lansat săptămâna trecută cel de-al noulea album, „Revival“, primul de la „The Marshall Mathers LP 2“, din 2013, ocazie cu care a fost intervievat de revista Vulture. În interviul cu pricina, rapper-ul din Detroit a vorbit însă nu doar despre muzică ci şi despre viaţa personală, mărturisind că după cel de-al doilea divorţ de Kimberly Anne Scott a avut câteva întâlniri dar nimic serios.

„Sînt singur? Nu, sînt bine. Mulţumesc că ai întrebat“, a răspuns el în doi peri. Aşa a ajuns să declare că foloseşte Tinder şi Grindr, două aplicaţii de dating folosite de bisexuali şi homosexuali. „Da, Tinder. şi Grindr. Obişnuiam să mă duc des la cluburi de striptease“, aceasta a fost declaraţia cu care rapper-ul în vârstă de 45 de ani a pus pe jar internauţii.

„Este sau nu este gay?“, se întreabă unii pe reţelele de socializare. „Dacă Eminem este homosexual sau bi, chiar nu mă deranjează, e treaba lui, dar dacă spune toate aceste lucruri pentru a capta atenţia, e un prost…“, îşi dă cu părerea un internaut.

„Mi-a scăpat mie sau nimeni nu a sesizat că declaraţia lui Eminem este o glumă“, spune un altul. „Nu cred că Eminem a glumit într-adevăr când a spus că foloseşte Grindr. Este foarte inteligent şi conştient de sine“, scrie şi comendiantul şi personalitatea tv Billy Eichner.

Declaraţia lui Eminem este cu atât mai suprinzătoare cu cât se ştie că artistul foloseşte, în muzica lui, un limbaj ofensator la adresa comunităţii LGBT, dar şi că iubeşte femeile (a fost căsătorit de două ori cu Kimberly Anne Scott, cu care are împreună o fiică pe nume Hailie).

Până când Eminem va lămuri (dacă o va face) acest aspect legat de viaţa lui personală, online-ul va mai avea, cu siguranţă, de dezbătut multe pe această temă.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *