Soţia lui Will Smith era să rămână cheală

Soţia lui Will Smith era să rămână cheală

Jada Pinkett Smith a povestit ce a simţit cînd a început să-i cadă părul. Ea a fost îngrozită cînd şi-a dat seama că suferea de alopecie. Într-un episod din seria de emisiuni „Red Table Talk“, difuzată pe Facebook, actriţa în vîrstă de 46 de ani a dezvăluit că a fost pe punctul de a-şi pierde părul. „Eram la duş, într-o zi, şi m-am trezit cu un pumn de păr în mîini. A fost ceva gen Doamne, o să chelesc?“, a povestit ea.

Soţia lui Will Smith a spus că îşi rade periodic părul şi din acest motiv îşi ţine capul acoperit. „A fost una dintre situaţiile acelea din viaţa mea în care am început efectiv să tremur de frică. De asta îmi tot tund părul. Am făcut tot felul de teste. Nimeni nu ştie cauza. Toţi spun că e de la stres: Ai alopecie“, a mărturisit ea.

Jada a vorbit şi despre cît de importantă este înţelegerea din partea celorlalţi într-o situaţie în care cineva se confruntă cu o asemenea problemă. „Cea mai mare putere o primeşti de la oameni. Oamenii care ies şi spun că au cancer, oamenii care au copii bolnavi“, a spus ea.
Will Smith şi Jada Pinkett au sărbătorit pe 31 decembrie 20 de ani de căsnicie.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *