Beyonce şi Jay Z, fotografii intime din dormitorul conjugal

Beyonce şi Jay Z, fotografii intime din dormitorul conjugal

Beyonce şi Jay-Z au împărtăşit cele mai intime imagini din căsnicia lor, iar fanii sînt în delir. Beyonce şi Jay-Z au început turneul mondial On the Run, în Cardiff, Wales şi se bucură de un succes total. Costumele, coregrafia şi muzica au fost toate perfecte, iar cuplul pare să fie mai unit ca niciodată.
Cei doi au împărtăşit detalii despre relaţia şi viaţa intimă cu fanii. În imagini, Beyonce apare super sexy în aşternuri, unde este îmbrăţişată sau sărutată de Jay Z. Fanii i-au admirat pe cei doi în fotografiile în care apar complet goi, într-un moment intim.

Deşi acum par să aibă relaţia ideală, viaţa conjugală a lui Beyonce şi Jay Z nu a fost mereu lapte şi miere. Cîntăreaţa a fost înşelată, dar l-a iertat pe soţul ei şi a luptat pentru relaţia pe care o are cu el de peste 20 de ani. În albumul „Lemonade“ ea a vorbit despre greutăţile prin care au trecut, dar şi despre vindecarea de după infidelitate. Beyonce şi Jay Z au împreună trei copii, pe Blue Ivy, în vîrstă de 6 ani şi gemenii de 1 an, Rumi şi Sir.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *