Sean Paul va concerta la Arenele Romane |

Sean Paul va concerta la Arenele Romane

Sean Paul, superstarul jamaican, vine în România în 23 mai şi promite un spectacol de neuitat. În deschiderea evenimentului vor cînta Faydee, Fly Project şi Simona Nae. Iubit de publicul din toată lumea atît datorită stilului inedit, dar şi graţie colaborărilor de succes cu artişti celebri, Sean Paul este unul dintre cei mai prolifici artişti, avînd colaborări cu Beyoncé, Rihanna, Akon, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Enrique Iglesias sau Shaggy.

Superstarul jamaican nu are pretenţii exagerate şi pe lista de preferinţe se regăsesc sandvişuri americane cu diferite umpluturi (ton, şuncă, pui), aripioare picante cu sos Roquefort, pizza vegetariană, quatro formagi şi hawaiană. Sean Paul vrea ca din cabină să nu-i lipsească băuturile energizante, cafeaua, cognacul Hennessey, berea Ursus, apa Fiji şi sucurile naturale.

Superstarul a mai cerut fructe: banane, fructe de pădure şi ananas. Pe lista de „dorinţe“ se regăsesc şi ghimbirul, vitamina C efervescentă, dar şi turmeric, un condiment indian despre care se spune că face minuni pentru voce.

Biletul costă 179 de lei.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.