Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Rita Ora este bisexuală |

 • Rita Ora nu s-a sfiit să vorbească despre orientarea sa sexuală şi a recunoscut în faţa întregii lumi că este bisexuală.

  Rita Ora, în vîrstă de 27 de ani, a dezvăluit că pentru noul său single, „Girls”, s-a lăsat inspirată de propria sa viaţă, iar versurile sunt pe cît se poate de grăitoare: „Îmi place să sărut fetele, fetele, fetele/Vin Roşu, îmi place să sărut fetele, fetele, fetele/ Sînt deschisă/ Sînt 50/50, n-o să mă ascund niciodată”.

  De asemenea, artista a mărturisit că şi melodia lui Katy Perry, „I kissed a girl”, a fost o altă sursă de inspiraţie: „Cîntecul lui Katy Perry mi s-a părut foarte distractiv şi am vrut să fac şi eu ceva tot în acea zonă. Pentru melodia asta au lucrat patru fete foarte sexy. Mi-am dorit să aduc aceste femei puternice împreună într-o colaborare.

  Şi pentru a elimina orice suspiciune, Rita Ora, care are o relaţie cu artistul Andrew Watt“, a declarat cu dezinvoltură pentru publicaţia Mirror: „Am spus că sunt 50/50, dacă eram 70/30…Sînt 50/50 şi nu voi ascunde asta. Nu voi ascunde cine sînt cu adevărat. Fac ce vreau şi aşa va fi întotdeauna! N-am mai fost niciodată atît de deschisă în cariera mea. Sînt foarte mîndră de susţinerea pe care am primit-o de la toţi cei care au colaborat cu mine”.

  Post Tagged with ,

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *