Oficial, Daniel Craig cel mai bogat «James Bond» din istorie |

Daniel Craig cel mai bogat «James Bond» din istorie

Daniel Craig (50 de ani) s-a hotărît într-un final şi a confirmat în cadrul emisiunii CBS The Late Night Show că va juca în noua serie James Bond. Actorul a devenit cel mai bogat agent 007, după ce în presă s-a vehiculat suma uriaşă pe care o va încasa pentru rolul lui James Bond.

Craig a bătut palma pentru 25 de milioane de dolari, la care se vor adăuga în jur de 100 milioane de dolari (parte din profitul estimat al fimului). Daniel Craig are o avere de 169 milioane de dolari, fără să o mai punem la socoteală şi pe cea a soţiei lui, actriţa Rachel Weisz, scrie Daily Mail.

Comparativ, Pierce Brosnan are o avere estimată la 85 milioane de dolari, în vreme ce Roger Moore avea anul trecut 67 milioane de dolari în conturi. Cei doi actori de la Hollywood se pregătesc să devină părinţi, aşteptînd primul lor copil împreună. Într-un interviu acordat publicaţiei „New York Times”, Rachel a dezvăluit faptul că sarcina este înaintată, însă nu cunoaşte încă sexul copilului.

„O să înceapă să se vadă în curînd. Eu şi Daniel sîntem extrem de fericiţi. O să avem un mic omuleţ. Abia aşteptăm să facem cunoştinţă cu el sau ea. Totul este aşa un mister!”, a declarat aceasta.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *