Rita Ora este mai îndrăgostită ca oricând |

Rita Ora este mai îndrăgostită ca oricînd

Cântăreaţa britanică Rita Ora a fost recent criticată pentru ca a încarcat pe contul personal al unei reţele de socializare o fotografie alături de celebrul luptator Conor McGregor. Pentru a combate acuzaţiile a luat o decizie clară, care i-a uimit pe admiratorii săi. Ea şi-a făcut apariţia cu noul ei iubit, rockerul Andrew Watt, pe străzile din Berlin şi nu s-a ferit de fotoreporteri. Cei doi au părut foarte îndragostiţi.
Rita Ora se fereşte adesea de ochii curioşilor, dar se pare că de aceasta dată a ales să nu-i mai evite pentru a stopa valul de critici care i-au fost aduse după ce a făcut o serie de fotografii nevinovate alături de luptătorul Conor McGregor, potrivit dailymail.co.uk. Irlandezul care a luptat împotriva lui Mayweather are o relaţie care de durează de mai bine de 9 ani şi este tatăl unui baieţel.
Rita Ora a ieşit la o plimbare cu noul iubit într-o ţinută elegantă. dar sexy, în acelaşi timp. A purtat un costum din două piese, format dintr-un sacou şi o fustî scurtă, cu imprimeu care seamăna cu dungilie unei zebre. A accesorizat ţinuta cu nişte bijuterii voluminoase şi stralucitoare, aşa cum îi stă în fire. Iubitul Ritei a optat pentru un look destul de neglijent ţi nu parea să fi acordat prea mult timp alegerii ţinutei vestimentare.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *