Jennifer Lopez va avea parte de Sărbători de poveste |

Jennifer Lopez va avea parte de Sărbatori de poveste

Jennifer Lopez s-a bucurat deja de surprize extrem de placute din partea iubitului sau, Alex Rodriguez, iar cadourile pare ca nu se opresc aici.

Conform Daily Mail, Rodriguez isi doreste sa o ceara in casatorie pe Jennnifer Lopez de Craciun, iar pentru inceput a investit 40 de milioane de Dolari intr-un avion privat, cu 14 locuri, care urmeaza sa zboare in afara granitelor Statelor Unite ale Americii.

Jennifer Lopez a intrat deja in febra Sarbatorilor de iarna. Vedeta a publicat pe contul de Snapchar o serie de imagini adorabile. Bradul vedetei este imens si impodobit cu globulete de culoare rosie, iar luminitele sunt amplasate la tot pasul.

Vizibil incantata de felul in care este decorata casa de Craciun, Jennifer Lopez le-a oferit fanilor sansa de a vedea si ei cum arata locuinta vedetei in apropierea sarbatorilor. Cadourile nu au lipsit nici ele din peisaj, iar acest lucru a fost repede observat de cei care urmaresc contul divei latine.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez vor petrece Craciunul in Bahamas si, potrivit apropiatilor, este foarte posibil ca artista sa fie ceruta in casatorie.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *