Sore va cânta în deschiderea concertului lui Smiley |

Sore va cânta în deschiderea concertului lui Smiley

Sore va cînta în deschiderea concertului lui Smiley pe 2 iunie. Artista va intra pe scenă la ora 20;0, iar apoi ,,Domnu’ Smiley“ va acapara scena într-un show grandios, de la vals la dans, in aproape trei ore neîntrerupte.

Ecrane uriaşe vor face din show o experienţa 360, cu emotie, culoare şi dinamism.

„Sînt foarte bucuroasă că Smiley s-a gîndit la mine pentru opening-ul concertului lui. Am început repetiţiile pentru 2 iunie cu trupa mea. Abia aştept!”, poveşteste încîntată Sore. Artista a lansat în ultimele trei luni, două piese, care vorbesc despre femeia asumată, Dintr-o mie de femei, şi Sărută-mă şi taci, cu peste 5 milioane de vizualizari pe YouTube.

Smiley recunoaşte că este emoţionat. „M-am gîndit un an de zile la aceasta confesiune de pe 2 iunie. De fiecare dată cînd lansam o piesă nouă, imi imaginam cum va arăta momentul din concert în care o voi cînta live. Adevărul din muzica mea înseamnă experienţe şi trăiri personale, toate traduse în piesele de pe album, de la cum sînt eu văzut – „Domnu’ Smiley”, pîna la cea mai sinceră şi intimă trăire, cea dedicată parinţilor, din piesa care dă şi numele albumului, Confesiune.

Sînt emoţionat în fiecare an pentru că de fiecare dată trăiesc parcă alte emoţii. Vă astept ca şi cînd!’, se confesează artistul, aflat în febra pregătirilor pentru concert.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *