Ringo Starr a devenit cavaler al Coroanei Britanice |

Ringo Starr a devenit cavaler al Coroanei Britanice

Ringo Starr, fost baterist al trupei The Beatles, a devenit cavaler al Coroanei Britanice, pentru serviciile aduse industriei muzicale. El a primit distincţia, marţi, de la Prinţul William, duce de Cambridge, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Buckingham, scrie bbc.com.

„Înseamnă mult pentru mine. Înseamnă recunoaştere a reuşitelor mele. Am fost foarte încîntat să accept această distincţie”, a spus muzicianul pentru BBC. Ringo Starr a primit această distincţie la 53 de ani după ce trupa The Beatles a fost decorată cu Ordinul Imperiului Britanic. Starr a spus că de această dată i-a lipsit compania colegilor săi de trupă. Muzicianul s-a prezentat la ceremonie însoţit de soţia lui, Barbara Bach. Întrebat dacă doreşte să fie numit Sir Ringo, muzicianul, al cărui nume real este Richard Starkey, a răspuns: „Încă nu ştiu. Este un titlu nou şi nu ştiu cum se foloseşte corect”.

Artistul în vârstă de 77 de ani a adăugat cu ironie că ştie ce va face cu medalia lui. „O voi purta la micul dejun”, a glumit el. Ringo Starr a devenit cel de-al doilea fost membru al trupei The Beatles care a primit titlul de „Sir”, după Paul McCartney, care a primit aceeaşi distincţie în urmă cu 21 de ani.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *