Maluma, concert în România |

Maluma, concert în România

Maluma, unul dintre cei mai difuzaţi artişti la ora actuală, va susţine un concert la Bucureşti în această vară. Anunţul a fost făcut chiar de Maluma printr-o postare pe Instagram. Evenimentul se va desfăşura pe 30 iunie. Încă nu au fost anunţate locaţia şi preţul biletelor, dar potrivit unor surse, un bilet la un concert de-ale lui Maluma porneşte de la o sută de euro în sus.

„Pretty boy“ are peste 32 de milioane de fani, iar hiturile sale fac înconjurul lumii. Cu siguranţă toată lumea ştie că, pe oriunde merge, Maluma face show-uri de zile mari, iar oamenii se distrează de minune la concertele sale.

Juan Luis Londono Arias pe numele său real este un cîntăreţ columbian de 24 de ani care în ultimul an a luat cu asalt topurile din întreaga lume cu piese precum „Corazon“ sau „Felice los 4“. Anul acesta va lansa cel de-al treilea album al său de studio, numit „F.A.M.E.“, iar cel mai recent single al său, „El Prestamo“, lansat săptămîna trecută are deja 75 de milioane de vizualizări pe Youtube.

La începutul acestui an a lansat şi o piesă în colaborare cu Shakira, numita „Trap“. În 2016, a colaborat cu artiştii Thalía, Ricky Martin şi Shakira. De-a lungul carierei a primit mai multe nominalizări la premii importante, printre care MTV Europe Music Award, precum şi Billboard Music Awards.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *