Primele verificări în cazul decesului subit al jurnalistului Andrei Gheorghe |

Primele verificări în cazul decesului subit al jurnalistului Andrei Gheorghe

Din primele verificări, nu sunt indicii că moartea jurnalistului Andrei Gheorghe ar fi fost una suspectă, acesta fiind cunoscut ca suferind de afecţiuni cardiace şi avînd un infarct în trecut, au declarat surse judiciare. Rezultatul testului toxicologic, în circa o săptămînă.
Primele verificări efectuate în cazul jurnalistului Andrei Gheorghe au relevat faptul că acesta avea afecţiuni cardiace, suferind un infarct în trecut, au precizat sursele citate. Cercetările continuă în acest caz, doctorii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală care au efectuat autopsia, urmînd să se pronunţe după ce vor primi, în aproximativ o săptămînă, rezultatele testului toxicologic.

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio a murit, luni seara, la vîrsta de 56 de ani, potrivit IPJ Ilfov. Andrei Gheorghe a fost găsit decedat acasă.
Decesul a fost constatat în urma unui apel la 112, în urma căruia poliţistii s-au deplasat la o adresă din Voluntari, unde a fost găsită o persoană decedată, în baia locuinţei. Ulterior, s-a confirmat că persoana era Andrei Gheorghe, conform IPJ Ilfov.

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a a postat şi ea un mesaj tulburător pe pagina de profil a fostului jurnalist.
„Iubitul meu care nu mai eşti aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar.. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a scris ea pe Facebook.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *