Rihanna, prima cântăreaţă care a depăşit 2 miliarde de descărcări pe Apple Music |

Rihanna, prima cântăreaţă care a depăşit 2 miliarde de descărcări pe Apple Music

Rihanna este prima cântăreaţă care a depăşit 2 miliarde de descărcări pe Apple Music, potrivit unui anunţ făcut de platforma de streaming. Primele cinci poziţii ale clasamentului Apple Music al celor mai ascultate cîntăreţe sînt ocupate de Rihanna, Taylor Swift, Beyoncé, Ariana Grande şi Adele. Sia, Lana Del Rey, Selena Gomez, SZA şi Lady Gaga completează top 10.

Rihanna a reacţionat pe contul ei de Instagram, unde a publicat un videoclip cu o tînără dansînd şi a scris comentariul: „Cînd am aflat că sunt cîntăreaţa care a depăşit 2 miliarde de descărcări, la nivel mondial, pe Apple Music! Doamne, e prea bine!”

Robyn Rihanna Fenty s-a născut pe 20 februarie 1988, în Barbados. Stabilită la New York, artista a lansat opt albume de studio, începînd cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topul Billboard. Discurile cîntăreţei au fost vîndute în peste 200 de milioane de copii, în întreaga lume. Ea este, între altele, cîştigătoare a opt premii Grammy şi a 12 Billboard Music Awards. În august 2016, Rihanna a concertat pentru prima dată în România, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *