Documentarul despre Whitney Houston va fi lansat în luna iulie |

Documentarul despre Whitney Houston va fi lansat în luna iulie

Documentarul despre viaţa şi cariera cîntăreţei Whitney Houston regizat de Kevin Macdonald va fi lansat pe 6 iulie.
Anunţul a fost făcut de companiile producătoare Roadside Attractions şi Miramax. „Whitney” cuprinde înregistrări nelansate pînă în prezent, filmări inedite şi imagini video suprinse în timpul concertelor susţinute de cîntăreaţa americană. Macdonald a declarat că a abordat acest subiect ca pe o poveste enigmatică. „Am fost suficient de norocos să beneficiez de sprijinul lui Pat Houston şi al familiei. Ei mi-au încredinţat «cheile tezaurului» atunci cînd mi-au dat libertate absolută în realizarea poveştii”, a spus regizorul cunoscut pentru „Marley” şi „Touching the Void”.

Documentarul este a treia colaborare dintre Roadside Attractions şi Miramax. Cele două companii au mai lucrat împreună pentru „Mr. Holmes” (2015) şi „Southside With You” (2016). Whitney Houston a murit la vîrsta de 48 de ani, într-o cameră din hotelul The Beverly Hilton, în anul 2012, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy. Interpreta a vîndut cele şapte albume de studio lansate în aproximativ 200 de milioane de copii în întreaga lume şi a avut şapte hituri consecutive pe primul loc în Billboard Hot 100, un record pe care îl împarte cu Madonna. Între premiile obţinute de artistă se numără şase Grammy, două Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards. Artista a jucat şi în cîteva filme – „The Bodyguard” (1992), „Waiting To Exhale” (1995), „The Preacher’s Wife” (1996) şi „Cinderella” (1997).

Dincolo de cariera de succes, Whitney Houston a avut o căsnicie agitată cu rapperul Bobby Brown şi s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *