Primele 10.000 de abonamente la Neversea, SOLD OUT

Prima rund─â de abonamente pentru Neversea a st├órnit, ├«n r├óndul fanilor festivalului, un interes imens. Potrivit organizatorilor, ├«n mai pu╚Ťin de 24 de ore, peste 10.000 de fani ai festivalului Neversea ┼či-au achizi╚Ťionat abonamentul pentru edi╚Ťia din 2020.

ÔÇť├Äncep├ónd de ast─âzi e disponibil─â o nou─â serie de abonamente la pre╚Ťuri speciale ├«ncep├ónd de la 104 euro plus taxe. Acestea pot fi achizi╚Ťionate de to╚Ťi cei care ├«╚Öi doresc s─â ajung─â pe plaja Neversea la cea de-a patra edi╚Ťie, chiar ╚Öi de cei care nu s-au ├«nregistrat pe site-ul festivaluluiÔÇŁ, transmit organizatorii. Cea de-a patra edi╚Ťie a celui mai mare festival de pe plaj─â din Rom├ónia, NEVERSEA, va avea loc ├«n perioada ├«n perioada 2 – 5 iulie 2020. Edi╚Ťia din acest an a fost un real succes.

├Än cele patru zile de festival, peste 240.000 de participan╚Ťi din ╚Ťar─â dar ╚Öi din str─âin─âtate au trecut pragul t─âr├ómului NEVERSEA. Cei mai mul╚Ťi participan╚Ťi au venit din ora╚Öele Bucure┼čti ╚Öi Constan╚Ťa, urmate de Cluj-Napoca, Ploie╚Öti, Bra╚Öov ╚Öi Timi╚Öoara.

,

Navigare în articole

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *