Primele 10.000 de abonamente la Neversea, SOLD OUT

Prima rundă de abonamente pentru Neversea a stârnit, în rândul fanilor festivalului, un interes imens. Potrivit organizatorilor, în mai puțin de 24 de ore, peste 10.000 de fani ai festivalului Neversea şi-au achiziționat abonamentul pentru ediția din 2020.

“Începând de astăzi e disponibilă o nouă serie de abonamente la prețuri speciale începând de la 104 euro plus taxe. Acestea pot fi achiziționate de toți cei care își doresc să ajungă pe plaja Neversea la cea de-a patra ediție, chiar și de cei care nu s-au înregistrat pe site-ul festivalului”, transmit organizatorii. Cea de-a patra ediție a celui mai mare festival de pe plajă din România, NEVERSEA, va avea loc în perioada în perioada 2 – 5 iulie 2020. Ediția din acest an a fost un real succes.

În cele patru zile de festival, peste 240.000 de participanți din țară dar și din străinătate au trecut pragul tărâmului NEVERSEA. Cei mai mulți participanți au venit din orașele Bucureşti și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *