Undă verde proiectului Primăriei Municipiului Călărași de introducere a rețelei de canalizare pluvială

S-a dat undă verde proiectului Primăriei Municipiului Călărași de introducere a rețelei de canalizare pluvială pe strada Locomotivei! Astăzi, reprezentanții SN-CFR au predat amplasamentul constructorului, lucrările urmând a fi executate în vecinătatea căilor ferate.

Rețeaua de canalizare pluvială constă din 2 tronsoane cu scurgere gravitațională către o stație de colectare-pompare (la intersecția cu strada Dacia). Primul tronson este între Varianta Nord și strada Dacia și cuprinde 27 de cămine pe o distanță de 971,95 m. Al doilea tronson este între străzile Dacia și Poieniței și cuprinde un număr de 6 cămine pe o distanță de 267,35 m. Conducta de refulare de la stația de pompare are o lungime de 314 m. Stația de pompare este echipată cu două electro-pompe fiecare cu debit de 72,49 litri/sec.

Valoarea contractului privind aceste lucrări are o valoare de 2.210.462,43 lei, banii fiind asigurați din bugetul local. Termenul de execuție este de 12 luni. Constructorul dă asigurări că până cel târziu luni, 28 octombrie, vor începe lucrările de introducere a conductelor în subteran.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *