Nominalizaţii la Zmeura de Aur |

Nominalizaţii la Zmeura de Aur
Lungmetrajul „Transformers: The Last Knight“ a primit cele mai multe nominalizări la insolistele premii Zmeura de Aur, în timp ce nume precum Emma Watson, Jennifer Lawrence, Tom Cruise şi Johnny Depp au fost trecute pe lista celor mai slabe prestaţii actoriceşti din 2017.
În ciuda faptului că a avut succes formidabil în privinţa încasărilor (605 milioane de dolari la nivel global), „Transformers: The Last Knight“ conduce în topul nominalizărilor la cea de-a 38-a gală Zmeura de Aur. Cel mai recent film de acţiune din celebra franciză „concurează“ la nouă categorii, inclusiv la Cel mai prost film şi Cei mai proşti actori. Al doilea cel mai nominalizat film la premiile Zmeura de Aur 2018 este drama erotică „Fifty Shades Darker“, cu opt menţiuni, inclusiv pentru actorii din rolurile principale – Dakota Johnson şi Jamie Dornan – care au ieşit „învingători“ şi la gala din 2016.
Johnny Depp – un obişnuit al premiilor Zmeura de Aur – este nominalizat pentru „Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“ şi se află într-o companie selectă, alături de Tom Cruise, nominalizat pentru „The Mummy“, şi Mark Wahlberg, pentru „Daddy’s Home 2“.
Cît priveşte actriţele, printre cele mai proaste roluri au fost considerate cele făcute de Emma Watson în „The Circle“ şi de Jennifer Lawrence în „Mother!“, acestea fiind pentru prima dată nominalizate la premiile Zmeura de Aur. Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar 5 dolari şi au formă de zmeură aurie, aşezată pe o rolă de film de 8 mm, au fost create în 1980, la iniţiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit, ca „antidot“ la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an cu gala premiilor Oscar.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *