Elton John îşi încheie cariera? |

Elton John îşi încheie cariera?
Elton John, în vîrstă de 70 de ani se pregăteşte să facă cel mai greu anunţ din viaţa sa. Vedeta doreşte să renunţe la muzică, după o carieră de aproximativ 50 de ani, şi să se dedice familiei şi celor doi copii ai săi, potrivit publicaţiei The Mirror.
Începînd cu anul 2012, Elton John s-a gîndit din ce în ce mai des la posibilitatea de a se retrage din muzică pentru a-şi îndrepta atenţia spre aspectele din viaţa personală. Acordînd un interviu pentru BBC, Elton a vorbit deschis despre gîndul care îl macină cel mai mult. În acel interviu din 2012 a declarat că vrea să fie un tată bun pentru copii săi şi să îi susţină continuu, aşa cum poate şi ştie cel mai bine. „Voi lucra în continuare. Atunci cînd Zachary va merge la şcoală lucrurile vor sta puţin diferit. Vreau să-l pot duce la şcoală şi să îl aştept cînd termină orele. Nu am de gînd să ratez această perioadă din copilăria sa sub nicio formă“, au fost cuvintele sale.
Elton John s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate destul de grave din cauza unui virus pe care l-a contractat în urma unei călătorii în America de Sud. Astfel, pe 24 martie 2017, a fost nevoit să îşi anuleze unul dintre concertele pe care urma să le susţină în Las Vegas.
Medicii au acţionat rapid, iar Elton şi-a revenit complet în decursul unei luni, potrivit mirror.co.uk.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *