Mirabela Dauer: „Încă nu s-a născut bărbatul potrivit pentru mine“ |

Mirabela Dauer: „Încă nu s-a născut bărbatul potrivit pentru mine“

Interpreta nemuritoarelor piese „Ioane, Ioane”, „Morăriţa” sau „Fotoliul din odaie” nu a renunţat la scenă nici la 70 de ani. Recunoaşte că muzica nu a trădat-o niciodată, aşa cum au făcut-o cei care i-au trecut prin viaţă.

Despre problemele amoroase avute de-a lungul timpului, Mirabela Dauer a povestit într-un interviu emoţionant: „Din păcate, eu investesc foarte mult într-o relaţie, fie ea de dragoste, de prietenie, de colegialitate. De aceea, resimt greu o dezamăgire produsă de persoanele respective. La început mă frămîntam foarte tare. Era un adevărat chin. Cu timpul însă am ajuns la înţelepciune. Nu mă mai consum. Mă delimitez de oamenii care mă dezamăgesc. Îi ignor. După ce mi-au înşelat aşteptările, oamenii aceştia au dispărut o dată pentru totdeauna din viaţa mea. Pentru toată viaţa!”, a spus Mirabela.

Întrebată dacă şi-a pierdut încrederea şi în bărbaţi, Mirabela a ţinut să precizeze: „Nicidecum. Pur şi simplu acel bărbat încă nu s-a născut! Sau cel puţin nu a apărut în viaţa mea! Eu nu sînt pretenţioasă. Dimpotrivă, sînt prea bună cu ei! Iar ei nu înţeleg bunătatea mea, loialitatea mea. Li se pare ciudat că eu nu pun întrebări, că nu sînt geloasă. Cică, dacă nu sînt geloasă, înseamnă că nu iubesc! Ce prostie! Sînt şi eu geloasă, în limitele normalului, dar nu am fost şi nu pot fi posesivă. În schimb, îmi ofer sufletul pe tavă şi, de cele mai multe ori, mă trezesc tratată nedrept. Dar eu tot mai sper să vină, la un moment dat, şi «zînul meu bun»! Pentru că iubirea nu are vîrstă”, a mai spus Mirabela Dauer.

Mirabela s-a căsătorit devreme, la doar 18 ani. S-a grăbit să se mărite cu Willy Dauer ca să poată merge la chefuri, căci tatăl ei, un bărbat sever, îi impunea o anume oră de întoarcere acasă. Căsnicia a durat doar cinci ani şi s-a destrămat cînd solista a revenit acasă din primul turneu. Din păcate, al doilea mariaj avea să fie, după cum mărturiseşte chiar artista, drama vieţii ei. Mirabela Dauer are un fiu, Alexandru, acum în vîrstă de 42 de ani, cu regizorul de televiziune Traian Popovici. Din păcate, nici această căsnicie nu a mers, cei doi divorţînd după un mariaj de opt ani.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *