Johnny Depp, beat criţă pe covorul roşu |

Johnny Depp, beat criţă pe covorul roşu

Actorul Johnny Depp (54 de ani) a venit băut bine la premiera noului film al lui Kenneth Branagh, „Crima din Orient Express“, ecranizarea romanului de succes omonim al Agathei Christie, care a avut loc recent la Londra.

Actorul, care joacă rolul gangsterului Ratchett, a trebuit să fie sprijinit tot timpul de bodyguardul său pe covorul roşu.

„Nu putea deloc să-şi ţină echilibrul. Toată lumea a zis că a băut în neştire. Sau poate s-a şi drogat“, a declarat o sursă pentru ziarul „The Sun“. Înainte de premieră, starul şi-ar fi petrecut o noapte într-un bar din capitala britanică. Alături de Depp, numeroase vedete şi-au dat întîlnire la premiera londoneză, cum ar fi, Michelle Pfeiffer, care a făcut furori cu decolteul ei la 59 de ani, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Daisy Ridley.

Filmul intră în cinematografe luna aceasta. Pe ecranele din România va ajunge din 24 noiembrie. Acţiunea romanului „Crima din Orient Express“ are loc într-un tren de lux, la bordul căruia are loc o crimă. 13 străini care călătoresc prin Europa devin suspecţi.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *