Janet Jackson s-a întors după 43 de ani în casa în care s-a născut |

Janet Jackson s-a întors după 43 de ani în casa în care s-a născut

Janet Jackson, mezina celebrei familii de artişti americani, s-a întors după 43 de ani la casă în care s-a născut şi unde şi-a petrecut primii ani de viaţă alături de Michel Jackson şi ceilalţi şase fraţi ai săi, scrie People. Janet alături de fratele ei Randy Jackson s-au întors zilele trecute în oraşul lor natal Gary din Indiana. Această a fost prima vizită a cîntăreţei după 43 de ani în locul pe care familia ei l-a numit ”acasă”.

„Cînd am văzut casă … am început să plîng”, a povestit cîntăreaţa pentru Northwest Indiana Times. „Eu şi familia mea am fost binecuvîntaţi. Sînt recunoscătoare pentru tot”. Janet Jackson, în vîrstă de 51 de ani, este cea mai tînără dintre membrii familiei Jackson. Ea a locuit în Gary alături de Michael Jackson, Randy şi ceilalţi fraţi ai lor, în casă care are doar două dormitoare. Ea a povestit că familia s-a mutat din acea locuina când avea 8 ani.

Janet s-a oprit, de asemenea, şi la fosta şcoală Roosevelt unde au studiat fratele ei Jackie şi sora să Rebbie şi le-a spus elevilor cât este de recunoscătoare că a putut avea un copil chiar dacă a trebuit să aştepte 50 de ani pentru asta.

”Fiecare doctor la care am fost mi-a spus că nu este posibil să am copii. Dar acum am un fiu frumos şi sănătos care va împlini 10 luni”, le-a spus artista celor prezenţi la şcoală. Janet Jackson, în vîrstă de 51 de ani, a slăbit 30 de kilograme în doar opt luni şi a revenit la silueta de invidiat pe care o avea înainte să rămână însărcinată cu primul sau copil.

Sora lui Michael Jackson a născut în luna ianuarie, la 50 de ani, primul sau copil, iar câteva luni mai târziu a divorţat de soţul ei.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *