Miley Cyrus lucrează la un album de coveruri Metallica

Miley Cyrus lucrează în prezent la înregistrarea unui album de coveruri după piesele trupei Metallica, relatează The Independent şi Loudwire.

Artista americană, cunoscută în special pentru hitul ”Wrecking Ball”, a dezvăluit într-un interviu acordat recent că a revenit în studio, la scurt timp după lansarea, în vară, a unui nou single, intitulat ”Midnight Sky”.

”Lucrăm la un album de coveruri Metallica şi mă aflu aici, lucrând la asta”, a declarat ea pentru Interview Magazine.

”Suntem atât de norocoşi că ne putem continua munca la arta noastră în aceste vremuri. La început, am simţit că nu aveam inspiraţie, iar acum m-am aprins total”, a declarat cântăreaţa.

Cyrus a interpretat pentru prima dată un cover Metallica în 2019, celebra melodia clasică a trupei rock ”Nothing Else Matters”, în timpul unui concert susţinut pe scena principală a Glastonbury Festival din Marea Britanie.

În ultimele săptămâni, artista a lansat mai multe coveruri, în perioada de izolare.

La începutul acestei săptămâni, Cyrus i-a încântat pe fani cu o versiune live după celebrele piese ”Zombie”, a trupei The Cranberries şi ”Boys Don’t Cry” de la The Cure.

De asemenea, Miley Cyrus a lansat recent un cover după ”Heart of Glass” de Blondie.

Cel de-al şaptelea album al artistei, intitulat ”She is Miley Cyrus”, urmează să fie lansat în luna noiembrie. Dua Lipa şi Billy Idol ar figura printre artiştii invitaţi să îşi aducă contribuţia pe acest produs muzical.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *