Susan Sarandon o acuză pe Cher că i-a furat rolul din „Vrăjitoarele din Eastwick”

Dezvăluire incendiară la 33 de ani de la lansarea filmului ”Vrăjitoarele din Eastwick”! Susan Sarandon, în vârstă de 74 de an, o acuză pe Cher (74 de ani) că i-a furat rolul din film. Ea susține că Cher a profitat de relația cu producătorul Jon Peters pentru a fi distribuită în rolul sculptoriței Alex, rol care îi fusese destinat lui Sarandon.

Susan Sarandon a avut o discuție inocentă cu scenaristul Michael Cristofer, zilele trecute și a aflat șocată că… ”a fost făcută pe la spate”. ”Am fost inițial distribuită în rolul sculptoriței Alex, dar am aflat asta abia când am ajuns în LA, la filmări. Practic pe durata deplasării mele din Roma în LA am fost mutată de pe un rol pe altul”, a povestit Sarandon recent. ”Când am ajuns la filmări am aflat că trebuie să învăț să cânt la violoncel, eu care nu am cântat în viața mea la nici un instrument. În momentul respectiv aș fi fost dată în judecată de echipa de filmare dacă renunțam la film, pentru că apucasem să semnez. Nu am avut de ales și am început să învăț replicile altui personaj”, a povestit cu supărare Susan Sarandon.

În timpul discuției cu scenaristul Michael Cristofer, Sarandon a aflat că ”Cher și-a obținut rolul pe alte căi”. ”Trebuie să fie Jon (n.r. Peters) cel care a propulsat-o. Jon și Cher au fost iubiți în trecut și asta a contribuit la schimbarea rolurilor”, a punctat Sarandon. Oricum, în timpul filmărilor Susan Sarandon și Cher s-au împrietenit, iar Cher i-a împrumutat o rochie și o perucă pentru scena în care era sedusă de Nicholson. În plus, atât ea cât și Cher aveau privilegiul să ia prânzul în fiecare zi în rulota lui Nicholson. Sarandon a aflat abia recent întreaga tărășenie care îl implica pe producătorul Jon Peters, pentru că la vremea respectivă i se spusese doar ”schimbare de planuri, a mai apărut un personaj”. În timpul filmărilor, Sarandon, Cher și Michelle Pfeiffer, 62 de ani, au făcut front comun împotriva ”nebuniilor” regizorului George Miller și au câștigat, își amintește Sarandon.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *