Madonna se iubește de ceva vreme cu un tânăr care are nici mai mult nici mai puțin de 26 de ani

Madonna, în vârstă de 61 de ani, reprezintă în continuare întruchiparea unei adevărate dive, în ciuda anilor care au trecut. Deși cântăreața a ajuns la o vârstă respectabilă, faima și frumusețea ei nu s-au diminuat, iar trăsătura din urmă pare să continue să atragă pretendenții în jurul ei. Și dacă v-ați gândit că artista își dorește un domn cumsecade lângă ea, de vârstă apropiată, v-ați înșelat amarnic. Iată cum arată noul ei iubit!

Celebra vedetă se iubește de ceva vreme cu un tânăr care are nici mai mult nici mai puțin de 26 de ani! Se pare că ea și dansatorul ei din trupă, Ahlamalik Williams, au o relație asumată, având în vedere că se afișează de ceva vreme împreună. Totuși, vârsta dansatorului nu este nimic nou atunci când vine vorba de iubiții cu care a „jonglat” cântăreața. Înainte de Williams, Madonna a mai bifat câțiva frumușei bine făcuți pe lista ei de cuceriri, precum Kevin Sampaio sau Aboubakar Soumahoro.

Madonna, întâlnire dublă cu iubitul tinerel și fiica ei, alături de partener

Ea și noul ei partener au fost văzuți împreună în Miami, alături de fiica acesteia, Lourdes Leon Ciccone (23) și iubitul acesteia, de vârstă apropiată probabil. Noul cuplu nu a avut rețineri atunci când a venit vorba de momentele tandre din ei, iar paparazzi au fost prezenți să surprindă gesturile pline de afecțiune. Interesant și amuzant în același timp este că iubitul Madonnei pare mai tânăr decât partenerul fiicei ei, însă această informație nu a fost momentan verificată, iar aparențele pot înșela uneori.

Cert este că cele două cupluri au avut parte de o întâlnire romantică în 4, iar situația nu a devenit deloc stânjenitoare între ei, chiar dacă la un moment dat și iubitul lui Lourdes i-a oferit Madonnei un pupic pe obraz. În rest, dansatorul vedetei nu și-a luat mâinile de pe aceasta, oferindu-i îmbrățișări și un masaj în zona umerilor și a gâtului. De asemenea, Williams a fost fotografiat și pupând-o pe artistă pe cap.

Alături de cupluri au fost văzute și celelalte fiice ale Madonnei, Mercy James, de 13 ani, și gemenele Stelle și Estere, de 7 ani, acestea fiind însoțite de o dădacă.

Zvonurile cu privire la o relație între Madonna și dansatorul ei au început în luna iunie a acestui an, când vedeta a publicat în mediul online un filmuleț în care apărea dansându-i acestuia în poală. Surse au povestit pentru Daily Mail că prietenii Madonnei sunt însă îngrijorați de alegerile pe care diva le face în materie de iubiți, aceasta alegându-și numai tinerei.

„Nici măcar nu se uită la un bărbat mai matur care o abordează. Ar trebui să se concentreze să își găsească pe cineva de vârstă apropiată dacă vrea o relație de lungă durată”, spun aceștia, potrivit sursei anterior menționate.

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *