Keo, alături de Misty şi fetiţa lor în noul său clip. Vezi video

În prag de Sărbători, artistul a lansat “Crăciuniţa”, o melodie perfectă pentru această perioadă festivă, în al cărei clip îşi prezintă şi familia.

Keo ne poartă în atmosfera Crăciunului prin lansarea celui mai nou single al său, “Crăciuniţa”, un colind modern pe ritmuri de sărbătoare, ce sugerează bucurie şi iubire.

“Crăciuniţa” este scrisă şi compusă de Keo şi este menită să transmită energie pozitivă, bunăvoie şi căldură sufletească în cea mai frumoasă perioadă a anului, Crăciunul.

Artistul a pregătit şi o surpriză pentru fanii săi, în clipul său surprinzându-le şi pe iubita sa, pe Alexandra Pavel aka Misty, şi pe fetiţa lor, Arya Violette.

“Noi am trecut prin foarte multe, am luptat şi am muncit amândoi să ne salvăm relaţia. Arya ne-a unit şi mai mult într-adevăr, ne-a făcut să fim o echipă şi mai bună pentru ea! Suntem mai fericiţi ca niciodată de când o avem pe Arya, nici nu mai ne amintim cum era viaţa fără ea… o iubim nespus de mult! Este peste orice ne-am fi putut noi imagina. Îţi dai seama că ai cunoscut iubirea adevărată, absolută, perfectă atunci când ai un copil punct”, a declarat Misty pentru ciao.ro în luna octombrie.

Întrebată dacă a făcut nuntă în secret cu Keo, Misty a răspuns: „Nu am facut-o în secret. Şi nu, nu cred într-un act, însă ca orice femeie, mamă îmi doresc să fiu într-o zi si mireasă, soţie. Noi ne consideram ca şi căsătoriţi şi folosim apelativele “soţul meu”, “soţia mea”, dar îmi doresc să îmbrac rochia albă, îmi doresc o ceremonie, o petrecere, îmi doresc poze, amintiri frumoase cu oamenii de suflet alături de noi. N-a fost deloc o prioritate aşa, dar asta nu înseamnă că nu mi-ar plăcea. Ne-am preocupat cu copilul, cu construirea şi mutarea la o casă nouă mai mare… au fost altfel aranjate priorităţile la noi. O să vedem, sănătoşi sa fim”.

De altfel, şi noua piesă a lui Keo confirmă faptul că relaţia lor e una specială şi că Arya e adevărata Crăciuniţă din viaţa lui: “Tu ai făcut o zi cu soare în inima mea./ M-am îndrăgostit de tine de când te-am văzut/ Şi încă din prima clipă am ştiut:/ Crăciuniţă, inima mea vrea să ţi-o dăruiesc,/ Crăciuniţă, aşa îţi spun eu cât de mult te iubesc.”

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *