Chitaristul John Frusciante va reveni în trupa Red Hot Chili Peppers

Trupa rock americană Red Hot Chili Peppers a anunţat prin intermediul unui mesaj publicat pe Instagram că fostul său chitarist John Frusciante va reveni în cadrul formaţiei, informează Press Association.

În acelaşi mesaj, trupa californiană a anunţat despărţirea de Josh Klinghoffer, chitaristul ei din ultimii 10 ani.

“Membrii Red Hot Chili Peppers anunţă că se despart de chitaristul nostru din ultimii zece ani, Josh Klinghoffer. Josh este un muzician minunat, pe care îl respectăm şi îl iubim. Îi suntem profund recunoscători pentru timpul petrecut alături de noi şi pentru nenumăratele cadouri pe care ni le-a făcut”, precizează mesajul transmis de grupul american.

“Vă anunţăm, de asemenea, cu mare încântare şi cu inimile pline de bucurie, că John Frusciante va reveni în grupul nostru. Vă mulţumim”, au adăugat membrii trupei.

Trupa Red Hot Chili Peppers îi mai are în componenţa sa pe solistul Anthony Kiedis, basistul Flea şi toboşarul Chad Smith.

John Frusciante a fost chitaristul grupului RHCP din 1988 până în 1992. S-a alăturat din nou formaţiei americane în 1998 şi a cântat alături de aceasta până în 2009.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *