Justin Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince la Super Bowl 2018 |

Justin Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince la Super Bowl 2018

Justin Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince în timpul concertului pe care l-a sus]inut duminica seara în pauza Super Bowl 2018. Showul artistului american a fost unul de zile mari, cu hit-uri clasice atît ale lui Timberlake cît şi ale lui Prince.

Timberlake a cîntat o serie de hit-uri clasice, printre care „Cry Me A River”, „Suit & Tie”, „SexyBack”, „Senorita”, „Mirrors”, „My Love” şi piese de pe ultimul său album, „Man of the Woods”. Apogeul spectacolului a fost interpretarea piesei lui Prince „I Would Die 4 U”, pe care Timberlake a cîntat-o în timp ce pe ecrane a fost proiectat un video cu Prince care a interpretat melodia simultan. A fost un tribut adus artistului decedat în 2016.

Anul acesta Super Bowl 2018 s-a ţinut în oraşul natal al lui Prince, Minneapolis, Minnesota. Finala SuperBowl 2018 s-a disputat duminică noaptea între New England Patriots şi Philadelphia Eagles. „Patrioţii” au jucat finala pentru a treia oară în patru sezoane. La capătul unui meci dramatic, Philadelphia Eagles a produs surpriza şi a învins cu 41-33, cîştigînd primul trofeu al echipei din era modernă a SuperBowl, din 1960 încoace, şi al patrulea titlu de campioană în total (1948, 1949, 1960).
Super Bowl-ul s-a jucat pentru prima oară pe 15 ianuarie 1967 şi a devenit în timp cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii, o adevărată sărbătoare naţională.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *