Selena a hotărît să se interneze într-o clinică de psihiatrie |

Selena a hotărît să se interneze într-o clinică de psihiatrie

Selena Gomez (25 de ani) trece prin momente dificile şi a decis să se retragă pentru o perioadă din viaţa publică pentru a se concentra asupra propriei sănătăţi mintale. Selena a hotărît să se interneze într-o clinică de psihiatrie pentru a se trata de depresie şi de anxietate, afecţiuni dezvoltate la scurt timp după ce a fost diagnosticată cu lupus, o boală autoimună nevindecabilă.

În ciuda faptulul că a trecut cu brio printr-o operaţie de transplant de rinichi, Selena nu îşi poate reveni şi încă nu se simte fericită.

„Simţea că trebuie să se îndepărteze de toţi şi de toate şi să se concentreze doar asupra sa. A devenit foarte puternică“, a declarat unul dintre prietenii cîntăreţei, informează usmagazine.com. Vedeta a trecut printr-o operaţie de transplant de rinichi, donatoarea fiind chiar una dintre cele mai bune prietene ale sale, iar recuperarea este una anevoioasă.

Din punct de vedere sentimental, Selenei îi merge din ce în ce mai bine, deşi nu are parte de liniştea mult dorită, căci mama sa nu este de acord cu faptul că ea a reluat legătura amoroasă cu Justin Bieber.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *