Lady Gaga nu mai poate cânta live |

Lady Gaga nu mai poate cânta live

Lady Gaga nu mai poate cănta live. Vedeta suferă de o boală atipică, Potrivit THR, artista „suferă de dureri severe, care nu îi mai permit să cânte live”.

Într-o declaraţie publicată pe o reţea de socializare, excentrica Lady Gaga a scris că este „devastată” că şi-a dezamăgit fanii. Vedeta a mai subliniat că echipa sa de medici „i-a recomandat să se recupereze acasă”.

Cîntăreaţa ar fi trebuit să susţină concerte duminică şi joi la O2 Arena din Londra, în cadrul Joanne World Tour. Restul concertelor anulate sunt în Manchester, Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Berlin şi alte două show-uri în Paris.

Lady Gaga a mai anulat o serie de concerte europene în septembrie 2017, după ce a fost spitalizată în Rio de Janeiro din cauza „durerilor fizice severe”. În declaraţia ei, Lady Gaga şi-a cerut scuze fanilor din Europa şi Rio: „Vă iubesc, dar nu pot controla acest lucru”.

În noiembrie 2017, vedeta a cântat în America de Nord, iar în ianuarie a susţinut câteva reprezentaţii în Europa.

Starul de 31 de ani, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a vorbit în trecut despre boala de care suferă, fibromialgia, care cauzează dureri cronice. Lady Gaga a fost deschisă cu privire la problemele ei fizice şi psihice, spunând în septembrie 2017 că încearcă „de ani buni să le rezolve”. Unii specialişti consideră că fibromialgia este o boală „misterioasă”, atipică, deoarece are simptome precum durerile în tot corpul, oboseala, tulburările de somn, fiind greu de diagnosticat corect. Mai mult, fibromialgia afectează între 2%-5% din populaţie, preponderent femei.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *