Jim Carrey va fi judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite

Jim Carrey va fi judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite

Jim Carrey va fi judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, make-up artistul Cathriona White. Mama şi fostul soţ al acesteia îl acuză pe actorul american că i-ar fi procurat medicamentele pe care tânăra le-a folosit pentru a se sinucide.

Cathriona White a fost găsită moartă în locuinţa sa din Los Angeles în data de 28 septembrie 2015.

Femeia a murit la vârsta de 28 de ani din cauza unui amestec puternic de droguri şi pastile anti-inflamatorii. În urma autopsiei au fost descoperite în organism cantităţi mari de medicamente, printre care Zofran, Propranolol, Percocet şi Ambien.

O parte din medicamente erau ale lui Jim Carrey, iar acesta chiar i-a dat un mesaj, cu doar o zi înainte de a fi anunţată sinuciderea, în care o ruga să-i spună unde sunt analgezicele pe care le folosea pe bază de prescripţie medicală.

Mama tinerei, Brigid Sweetman, şi fostul soţ al Cathrionei, Mark Burton, l-au dat în judecată pe Jim Carrey, acuzându-l că i-a furnizat acesteia medicamentele care i-au provocat decesul.

Potrivit The Independent, un judecător al Curţii Supreme din Los Angeles a declarat recent că nu v-a respinge acuzaţiile, iar actorul va fi judecat, în ciudat avocatului starului care susţine că procesele sunt „rău intenţionate“ şi nu au niciun fundament.

Procesul începe în aprilie 2018

Jim Carrey se va prezinta în faţa instanţei în 26 aprilie 2018, procesul urmând să dureze aproximativ 20 de zile.

Avocatul actorului american, Raymond Boucher, a declarat după primele audieri că Jim Carrey a iubit-o pe Cathriona White şi în mod clar va fi un proces extrem de dureros pentru el.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *