Omul ar putea trăi până la vârsta de 500 de ani

Omul ar putea trăi până la vârsta de 500 de ani

Cercetătorii din domeniul futurologiei, ştiinţă care se ocupă cu studiul, explorarea şi cercetarea viitorului, ştiinţă a previziunii, susţin că omul ar putea trăi pînă la vîrsta de 500 de ani.

Atunci cînd omul respectă absolut toate regulile unui stil de viaţă sănătos, acesta poate trăi pînă la vîrsta 120 de ani, iar toate descoperirile făcute de noile generaţii de cercetători şi cele care vor urma să fie efectuate pot prelungi practic viaţa omului pînă la nesfîrşit, susţin cercetătorii din domeniul futurologiei. Cercetătorii din domeniul futurologiei mai susţin că omul ar putea trăi pînă la vîrsta de minimum 500 de ani.
Potrivit celor mai importanţi experţi în futurologie de la nivel mondial, în ultimii 30 de ani, omenirea va descoperi reţeta «vieţii eterne». Progresul tehnic şi dezvoltarea neurobiologiei vor contribui la menţinerea funcţiilor creierului individului.
Dezvoltarea perpetuă a altor domenii ale medicinei moderne va ajuta la efectuarea unor intervenţii de schimbare de organe, de transplant de organe, precum şi de schimbare ale diverselor segmente ale organismului uman.
, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *