Phil Collins s-a apucat iar de băutură

Phil Collins s-a apucat iar de băutură

Phil Collins (66 de ani) a recunoscut că s-a apucat iar de băutură, relatează cu litere de o şchioapă “The Sun”. În 2012, doctorii i-au interzis alcoolul pentru că îi punea viaţa în pericol.

A luat-o razna la bătrâneţe! „Nu am mai pus gura pe alcool de mai bine de trei ani. Nu mă consider un alcoolic, dar recunosc că am o problemă cu băutura. Doctorii mi-au zis să mă las de băutură pentru că asta mă va ucide, aşa că am renunţat. Recent m-am apucat iar să trag la măsea”, a declarat cântăreţul, care are o avere de 260 de milioane de dolari.

În tinereţe obişnuia să bea până cădea sub mese şi în timpul unui concert a căzut aşa de rău pe scările din spatele scenei, încât „medicii i-au adunat creierii de pe jos”. Are o mână paralizată, pancreasul a fost la un pas să îi explodeze şi a suferit mai multe atacuri cerebrale, care i-au afectat sănătatea. În 2012 şi-a anunţat retragerea de pe scena muzicală, dar recent vrea să pornească iar în turneu prin Europa.

Collins are cinci copii din căsniciile cu Andrea Bertorelli (între anii 1975-1980), Jill Tavelman între 1984 şi 1996 şi cu Oriane Cevey, între anii 1999-2008. Anul trecut s-a întors în braţele lui Orianne Cevey şi, de plictiseală, „a ajuns să bea vin, apoi o dă pe vodcă, apoi pe whiskey şi… se trezeşte a doua zi”. Recent, Collins a fost surprins pe străzile din New York deplasându-se cu greutate, în baston, şi vorbind cu greu din cauza unei semipareze care i-a afectat jumătate din faţă.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *