Dan Bittman, din nou solist la IRIS |

Dan Bittman, din nou solist la IRIS

Dan Bittman este asociat cu trupa Holograf de unde cîntă de trei decenii. Puţini îşi amitesc faptul că popularul artist a fost solistul trupei Iris, la începuturile anilor ’80.

Evident, în perioada în care Cristi Minculescu a părăsit pentru prima oară formaţia. Acum, Bittman se întoarce pe scenă alături de vechii săi camarazi, Nuţu Olteanu şi Nelu Dumitrescu, pe 27 octombrie, la concertul aniversar al formaţiei Iris (4 decenii de la înfiinţare), ce va avea loc în cea mai mare berărie din Bucureşti.

Într-o nouă formulă, trupeţii de la Iris au pregătit pentru fanii trupei o mulţime de surprize, printre care: lansarea unei piese noi, invitaţi celebri ai rock-ului românesc şi un setlist completat cu reorchestrări şi reinterpretări ale unor piese precum ”Corabia cu Pânze”, ”Lumina Zilei”, ”Iris” ”Valuri ”şi ”Tot Zbor”, totul într-un spectacol de peste două ore.

Anul acesta, Cristi Minculescu a părăsit Iris. Spre uimirea tuturor, solistul şi cei ce l-au urmat din vechea trupa în noul sau drum muzical, se prezintă mai nou Iris 4Ever.

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *