Al Bano vrea să divorţeze şi să se retragă din muzică |

Al Bano vrea să divorţeze şi să se retragă din muzică

Celebrul artist italian vrea să divorţeze de Loredana Lecciso (45 de ani), cu care a avut o căsnicie de 18 ani şi cu care are împreună doi copii.
Loredana Lecciso, care este prezentatoare Tv, a decis să-l părăsească pe Al Bano, şi a plecat definitiv din imobilul din Cellino San Marco, oraşul natal al cîntăreţului, conform cotidianul spaniol La Vanguardia.
Presa italiană speculează că motivul despărţirii ar fi gelozia Loredanei pe fosta soţie a lui Al Bano, Romina Power, cu care el încă are o relaţie foarte apropiată, apărînd aproape de fiecare dată pe scenă alături de ea.
În anii lor de glorie, Al Bano şi Romina Power au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de artişti italieni, care s-au bucurat de renume internaţional. În ceea ce priveşte cariera muzicală, Al Bano a spus a doua oară că vrea să se retragă definitiv. Prima dată a anunţat în cadrul unei emisiuni Tv, după ce a suferit două preinfarcturi: „Am dedicat mulţi ani artistului, iar acum mă voi dedica omului. Voi cînta sub duş, pasiunea nu se va stinge, voi cînta la chitară în camera mea. Este necesar să iau o pauză de reflecţie“, declara Al Bano.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *