Demi Lovato a vorbit pe scenă despre boala ei psihică |

Demi Lovato a vorbit pe scenă despre boala ei psihică

Rareori se întîmplă ca o vedetă să-şi întrerupă concertul şi să le facă mărturisiri intime spectatorilor. Iar dacă se întîmplă, totul se rezumă la frivolităţi, lucruri mărunte şi nevinovate. Dar Demi Lovato e un caz special. Săptămîna trecută, Demi Lovato şi-a întrerupt un concert şi a dezvăluit că au trecut 6 ani de cînd n-a mai băut alcool. Ea a vorbit şi despre tulburarea bipolară de care suferă.

„Ieri a fost o zi mare pentru mine“, şi-a început Demi confesiunea emoţionantă. „În ziua asta, acum şase ani, beam vodka şi o cutie de Sprite la 9.00 dimineaţa şi săream în maşină. Şi-mi amintesc că m-am gîndit: «Asta nu mai e distracţie. Sînt la fel ca tata». Aşa că m-am uitat la viaţa mea şi mi-am zis că ceva trebuie să se schimbe, ceva trebuie să se schimbe. Trebuie să rămîn trează. Şi aşa am făcut“, a mărturisit ea.

„Am făcut schimbări în viaţă şi motivul pentru care am devenit atît de deschisă despre povestea mea este pentru că ştiu că sînt oameni aici, în seara asta, care au nevoie de ajutor şi vreau să ştie că e în regulă“, a continuat cîntăreaţa. Demi Lovato a vorbit şi despre afecţiunea psihică cu care se confruntă: „Sănătatea mentală este ceva despre care trebuie să vorbim şi trebuie să înlăturăm această stigmă. Trebuie să ştim că e în regulă să ai o boală mentală, e în regulă să ai o problemă de dependenţă. Sînt bipolară – ce contează! Am grijă de mine. Şi n-aş putea niciodată să vă mulţumesc cît se cuvine pentru ajutorul pe care mi l-aţi dat de-a lungul anilor şi pentru că m-aţi iertat pentru greşelile mele. Vă mulţumesc pentru că v-aţi implicat în a-mi salva viaţa. Vă iubesc, oameni buni!“, şi-a încheiat artista mărturisirea.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *