Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au căsătorit în secret |

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au căsătorit în secret

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-ar fi căsătorit în secret, susține revista australiană New Weekly. Cei doi și-ar fi unit destinele la Paris, după ce ar fi petrecut cele mai frumoase zile din viața lor acolo, potrivit unei surse din apropierea celor doi.

„Au avut parte de cele mai frumoase zile din viața lor în Paris. Au pierdut deja 10 ani pentru că au stat despărțiți, de ce să mai piardă timpul”, a declarat un prieten apropiat al lui Brad Pitt și Jennifer Aniston pentru revista New Weekly. Pentru a nu fi descoperiți, actorii au plecat în toiul nopții din Los Angeles la Paris, cu un avion privat.
Vestea căsătoriei în secret a lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston vine la cîteva zile după ce revista americană Star scria de împăcarea celor doi. Star a publicat pe copertă o fotografie cu celebrii actori sărutându-se.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost căsătoriți 5 ani, între 2000 și 2005. Celebrul actor s-a cuplat după despărțirea de Aniston cu Angelina Jolie, cu care s-a căsătorit abia în 2014. Multă vreme Brad și Angelina au refuzat să își unească destinele și oficial, în ciuda faptului că aveau copii împreună.

Mariajul lui Brad Pitt cu Angelina Jolie a durat din 2014 pînă în 2016, iar de atunci presa a scris despre mai multe posibile relații ale celor doi. S-a spus că Brad Pitt ar fi fost implicat într-o relație cu Kate Hudson. Potrivit presei, Angelina Jolie ar avea și ea acum un alt iubit, un bărbat „puţin mai în vîrstă, care este agent imobiliar”.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *