Tina Turner a decis să-l ierte pe fostul ei soţ |

Tina Turner a decis să-l ierte pe fostul ei soţ

Tina Turner a decis să-l ierte pe fostul ei soţ, Ike Turner. Tina Turner îşi doreşte să uite toate dramele trecutului şi s-a hotărît să-l uite pe fostul soţ, Ike Turner, după ce ani de zile a fost abuzată de acesta.

„Ca o persoană bătrînă, îl iert. M-a rugat să mai facem un turneu (înainte să moară), dar l-am refuzat. Ike nu era cineva pe care să-l uiţi şi să-l laşi să-ţi intre înapoi în viaţă. Dar totul a trecut”, a declarat Tina, în vîrsta de 78 de ani, potrivit Times.
„Nu ştiu despre ce sînt visele. Sînt unele în care el e încă acolo, dar nu e violent sau supărat. Mă întreb dacă încă ţin la el”, a declarat Tina. Problemele au început 1976, după ce Tina a apărut la un show de la Dallas Ramada Inn într-un costum pătat de sînge, după ce a fost agresată de Ike. Doi ani mai tîrziu, cei doi s-au despărţit. În autobiografia „Îmi iau înapoi numele”, din 2001, Ike recunoaşte parţial că s-a purtat cum nu trebuie. „Sigur, am pălmuit-o pe Tina. Au fost vremuri cînd am lovit-o pînă a căzut, fără să mă gîndesc”, a scris Ike.
După despărţire, Tina s-a bucurat de un succes enorm, avînd în repertoriu cîntece precum „Private Dancer“ şi „Better Be Good to Me”. În urma cu 5 ani, ea s-a căsătorit cu Erwin Bach, 57 de ani, cu care are o relaţie încă din anul 1986.
, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *