Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Demi Lovato a fost spitalizată, după ce a fost găsită inconştientă în casă

 • Demi Lovato a fost spitalizată, după ce a fost găsită inconştientă în casă

  Demi Lovato a fost spitalizată, după ce a fost găsită inconştientă în casă

  Demi Lovato a fost spitalizată, după ce a fost găsită inconştientă în locuinţa sa. Site-ul TMZ scrie că artista a fost transportată de urgenţă la spital, după o supradoză de heroină. Demi Lovato a refuzat însă să spună ce a luat, dar a precizat că nu este vorba despre heroină.

  Reprezentantul lui Demi Lovato a anunţat că aceasta este „conştientă şi vorbeşte”. „Demi este trează şi alături de familia sa, care doreşte să mulţumească tuturor pentru dragostea, sprijinul şi rugăciunile primite”, a anunţat agentul vedetei.

  Potrivit TMZ, paramedicii au găsit-o pe Demi Lovato în stare de inconştienţă, cînd au ajuns la domiciliul acesteia. Artista a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la un spital din Los Angeles, marţi, după prînz. Paramedicii care au intervenit la domiciliul acesteia i-au administrat Narcan, un tratament de urgenţă în cazul supradozelor de droguri. Spitalizarea artistei vine la cîteva săptămâni după ce a lansat melodia „Sober”, în care a recunoscut că problemele ei cu substanţele interzise au recidivat.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *