Created by potrace 1.14, written by Peter Selinger 2001-2017

Comunicat/ Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași/ Se suspendă concursul pentru postul vacant de Referent IA (M) – Compartiment financiar-contabil, buget

 • Urmare a apariţiei unor informaţii în mediul online referitoare la existenţa unor posibile erori comise în activitatea de selecţie a dosarelor candidaţilor pentru ocuparea postului contractual vacant de referent IA (M) – Compartimentul financiar –contabil, prin raportare la prevederile art. 37 alin 1 din H.G.R. nr. 286/2011, managerul instituţiei a dispus verificarea cu celeritate a celor menţionate anterior.
  În urma verificărilor, s-a constatat existenţa unor deficienţe în analiza dosarelor de concurs, motiv pentru care, conform art. 37 alin 2 din H.G. nr. 286/2011 s-a dispus suspendarea organizarii şi desfăşurării concursului privind ocuparea postului contractual vacant de Referent IA (M) – Compartiment financiar-contabil, buget .
  Concursul se va reorganiza, iar procedura va fi reluată la o dată ce va fi anunţată public pe site-ul instituţiei şi la sediul acesteia.
  Candidaturile înregistrate la concursul menţionat anterior se vor considera valide dacă persoanele care au depus dosarele concurs îşi exprimă în scris intenţia de a participa din nou la concurs la noile date care vor fi comunicate prin mijloacele media legale.

  MANAGER,

  Mihaela PETROVICI

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *