Comunicat/ Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași/ Se suspendă concursul pentru postul vacant de Referent IA (M) – Compartiment financiar-contabil, buget

Urmare a apariţiei unor informaţii în mediul online referitoare la existenţa unor posibile erori comise în activitatea de selecţie a dosarelor candidaţilor pentru ocuparea postului contractual vacant de referent IA (M) – Compartimentul financiar –contabil, prin raportare la prevederile art. 37 alin 1 din H.G.R. nr. 286/2011, managerul instituţiei a dispus verificarea cu celeritate a celor menţionate anterior.
În urma verificărilor, s-a constatat existenţa unor deficienţe în analiza dosarelor de concurs, motiv pentru care, conform art. 37 alin 2 din H.G. nr. 286/2011 s-a dispus suspendarea organizarii şi desfăşurării concursului privind ocuparea postului contractual vacant de Referent IA (M) – Compartiment financiar-contabil, buget .
Concursul se va reorganiza, iar procedura va fi reluată la o dată ce va fi anunţată public pe site-ul instituţiei şi la sediul acesteia.
Candidaturile înregistrate la concursul menţionat anterior se vor considera valide dacă persoanele care au depus dosarele concurs îşi exprimă în scris intenţia de a participa din nou la concurs la noile date care vor fi comunicate prin mijloacele media legale.

MANAGER,

Mihaela PETROVICI

, , , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *