Alain Delon este grav bolnav

Alain Delon este grav bolnav
Alain Delon este grav bolnav

Alain Delon este grav bolnav. Cunoscutul actor are grave probleme de sănătate, motiv pentru care nu mai poate fi operat. „Se pregăteşte să moară“, scrie revista „Lu!” Are probleme grave la şold, dar starea în care e nu permite să fie operat. Durerile lui sînt insuportabile.

Actorul Alain Delon, în vîrstă de 82 de ani are dureri îngrozitoare de şold şi numai o intervenţie chirurgicală ar putea să-l salveze. Însă medicul nu poate să-l opereze. I-a făcut investigaţii şi a descoperit o infecţie din cauza căreia nu poate să fie supus intervenţiei chirurgicale.

Infecţia provine de la implanturile dentare pe care şi le-a făcut în noiembrie, anul trecut. A descoperit-o însă abia în primăvară, cînd s-a dus să ceară ajutorul la medic, fiindcă nu mai suporta durerile de şold. De atunci se luptă în zadar să învingă infecţia care i-a făcut ravagii în organism.

Alain Delon a mărturisit nu demult într-un interviu că presimte că viaţa lui se apropie de sfîrşit. „Voi părăsi această lume fără regrete. Viaţa nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit“, a spus marele actor.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *