Chef Cătălin Scărlătescu a uimit pe toată lumea reușind să slăbească peste 23 de kilograme

Chef Cătălin Scărlătescu a uimit pe toată lumea reușind să slăbească peste 23 de kilograme

Chef Cătălin Scărlătescu a uimit pe toată lumea. În doar o lună jumătate, a reușit să slăbească peste 23 de kilograme, iar într-un interviu pentru Star Matinal, el a dezvăluit secretul cu care a reușit să scape de kilogramele în plus.

Vedeta de la „Chefi la cuțite” a povestit că a decis să se apuce de slăbit pentru că nu se mai simțea bine și analizele îi ieșeau prost, iar medicul i-a spus că trebuie să slăbească.  Astfel, a început să urmeze o dietă strictă, pe care însă nu o recomandă tuturor, ci  precizează că cel mai bine ar fi ca cei care vor să o țină să-și întrebe medicul. Însă, el are un sfat bun pentru toți care vor să slăbească: „Oameni buni, dacă mâncați puțin slăbiți. Nu mâncați mult cum făceam eu înainte. Eu chiar mâncam mult”, a spus acesta, precizând că aceasta este cea mai bună dietă.

Scărlătescu a precizat că vrea să ajungă la 90 de kilograme, după ce și-a scos din alimentație pâinea, dulciurile, carnea și alcoolul. Acesta mănâncă multe salate, legume și fructe. Legumele le consumă doar făcute pe grătar sau doar la cuptor, iar salatele le mănâncă fără ulei, stropite doar cu puțină zeamă de lămâie.
Fanii celebrului bucătar sunt uimiți de cât de mult a slăbit acesta. În timp ce unii îi spun să se oprească din slăbit că își pierde farmecul, alții sunt încântați de felul în care arată  acum și chiar îi cer dieta.
, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *