Mariah Carey și Nick Cannon s-au împăcat

Mariah Carey și Nick Cannon s-au împăcat

Când toată lumea spera într-o împăcare între celebra artistă și fostul soț, producătorul Nick Cannon, mai ales că au tot fost văzuți împreună în ultima vreme, iată că diva ne demonstrează că are alte planuri pentru viața ei amoroasă! Se pare că Mariah Carey nu este încă pregătită să pună punct relației cu dansatorul Bryan Tanaka, în ciuda faptului că toată lumea îi știa despărțiți.

S-a zvonit că e doar după banii ei și că oferea lumii întregi dovezi false despre relația dintre ei. Culmea e că Bryan a reușit să se reinfiltreze în viața artistei, iar Mariah Carey nu pare deloc deranjată de reapropierea dintre ei. Cei doi au fost văzuți împreună, vineri, la o cină, într-un restaurant din Beverly Hills.
Publicația online DailyMail a fost cea care a oferit fotografii cu Bryan și Mariah, despre care se știa că s-au despărțit în aprilie, sărutându-se în timpul unei nopți petrecute la restaurantul CUT, din Beverly Hills. Ulterior, coregraful a fost surprins hrănind-o pe Mariah cu un desert, semn al apropierii lor.

Mariah Carey și Nick Cannon s-au împăcat

Un alt semn al împăcarii lor a fost fotografia postată de Mariah Carey pe contul ei de Instagram, în care apare alături de bărbatul cu care a avut o relație timp de cinci luni. În plus, vineri, Mariah l-a menționat pe Twitter pe Tanaka, atunci când un fan i-a sugerat să interacționeze mai mult cu cei care o susțin. ”Cred că ai dreptate 100%! Tanaka îmi sugerează același lucru”, a scris aceasta pe Twitter.

 

 

 

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *