Céline Dion, părăsită de iubit

Céline Dion, părăsită de iubit
Céline Dion, părăsită de iubit

Céline Dion se află în Australia într-un nou turneu mondial. Aceasta este prăbuşită de durere după ce frumuşelul dansator spaniol Pepe Munoz (33 de ani) a decis să pună punct relaţiei lor. Deşi cei doi au susţinut mereu că între ei nu era decît o prietenie, sora cîntăreţei, Claudette, i-a dat de gol. Ea a spus că Céline se simţea fericită alături de Pepe. Din păcate, relaţia nu a durat decît un an.

Anul trecut, în iulie, a apărut ştirea că Céline Dion trăia pentru prima oară bucuriile dragostei, după pierderea soţului. Artista, care a rămas cu uriaşa avere de 800 de milioane de dolari, nu era deranjată de faptul că iubitul tinerel este sărac. Înainte de a ajunge să danseze pentru Céline, Munoz se producea pe străzile din Madrid, aşteptînd ca trecătorii să-i dea cîţiva bănuţi pentru dansul lui. În 2003, a fost descoperit de un agent de talente datorită căruia a evoluat în mai multe spectacole muzicale. A întîlnit-o pe Céline după ce aceasta a lansat un concurs ca să găsească un dansator pentru turneu.

Spaniolul spunea că, iniţial, nu a fost atras de ea. Îi plăcea doar muzica sa. Céline a reuşit să-l cucerească, însă nu pentru mult timp.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *