Pink şi-a anulat al treilea concert la Sydney

Pink şi-a anulat al treilea concert la Sydney
Pink şi-a anulat al treilea concert la Sydney

Pink şi-a anulat al treilea concert pe care urma să-l susţină la Sydney după ce a fost spitalizată din cauza un virus stomacal, a informat ieri organizatorul turneului vedetei. Pink a fost internată la spitalul St Vincent din Sydney în noaptea de duminică, 5 august, suferind de deshidratare.

Artista a primit îngrijiri medicale şi a fost externată, însă a fost readmisă în spital şi diagnosticată cu un virus gastric. Artista urma să susţină şapte spectacole sold-out pe Sydney Bank Arena, însă primul ei spectacol de vineri, 3 august, a fost anulat. Ulterior, ea a trebuit să răspundă criticilor, după apariţia unor fotografii în care părea că se relaxează alături de familie pe plajă – explicînd, în timp ce se afla în oraş, că imaginile respective nu reflectă starea sa de sănătate.

„Niciodată nu am anulat, dovedind lipsă de respect pentru persoanele care muncesc din greu cheltuind bani pentru a veni să mă vadă cîntînd. Nu am trişat în niciun turneu, am un bilanţ impecabil cînd e vorba de a nu anula concerte“, s-a apărat ea. Artista de 38 de ani se află în Australia, încă din 4 iulie, în cadrul turneului său mondial „Beautiful Trauma“ şi a cîntat deja la Perth, Adelaide şi Melbourne.

Următorul său show, în Sydney, este programat pentru joi, 9 august, dar rămîne de văzut dacă starea de sănătate îi va permite să îl susţină.

, , ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *