Mirabela Dauer e pasionată de jocurile de noroc

Mirabela Dauer e pasionată de jocurile de noroc
Mirabela Dauer e pasionată de jocurile de noroc

Mirabela Dauer, una dintre cele mai îndrăgite artiste de pe scena muzicală din Romînia, este mare pasionată de jocurile de noroc.
De aceea adoră să meargă în America, în Las Vegas, unde îi place să joace la cazino. Celebra artistă a mărturisit care a fost cel mai mare cîştig pe care l-a avut într-un cazino.

„Dacă te duci în Vegas şi nu bagi măcar acolo 20 de dolari, 10 dolari într-o maşinuţă, într-o păcănea din aia, înseamnă că eşti total nebun. Că nu te duci acolo să cîştigi, pentru că nu o să cîştigi niciodată. Ba eu am cîştigat… Cazinourile nu-s făcute să cîştigi tu, să te îmbogăţeşti tu, să se îmbogăţească ei. Eu sînt conştientă de lucrul acesta, dar îmi place. Îmi place rumoarea aia acolo, maşinuţele acelea care urlă… De mult asta, în 1998, dar nu în Vegas, am cîştigat, eram în Arkansas, stăteam acolo cu prietenul meu care era american, ne-am dus într-un cazinou şi am cîştigat odată 10.000 de dolari. Și a spus că el a cîștigat, că dacă spuneam eu, mie îmi luau jumătate. Aşa au luat impozit 400 de dolari. Şi mi-am permis să mă mai joc şi eu un pic şi am mai băgat o sută de dolari la o altă maşinuţă şi am mai cîştigat 2.500 de dolari. După aia, am mai cîştigat în Vegas, eram cu băieţii de la Autentic şi cu Raoul, am cîştigat 1.200 de dolari… Atîta s-au mirat şi au comentat pe la spatele meu că i-am pierdut pe toţi. Şi atunci ştii ce fac? Cînd că duc să joc, să mă distrez, plec singură. Fug, mă ascund. Acum merg în gaşcă, dar ei nu se joacă“, a mărturisit Mirabela la o emisune tv.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *