Care sunt cauzele decesului cîntăreţei Dolores O’Riordan |

Care sunt cauzele decesului cîntăreţei Dolores O’Riordan

Poliţia britanică a anunţat că decesul cîntăreţei Dolores O’Riordan, luni, la vîrsta de 46 de ani, nu este considerat suspect şi că medicii legişti urmează să afle care au fost cauzele morţii, potrivit presei internaţionale.

Iniţial, poliţia britanică a anunţat că a fost chemată la un hotel din Park Lane, în centrul Londrei, luni, la ora 09.05 GMT şi că decesul cîntăreţei irlandeze este considerat „inexplicabil“. Dolores O’Riordan, solista trupei The Cranberries, se afla la Londra pentru a înregistra o nouă versiune a hitului „Zombie“ împreună cu trupa hard rock Bad Wolves, după cum au declarat membrii formaţiei într-un mesaj publicat pe Facebook luni seară.

Apropiaţi ai cîntăreţei au declarat pentru site-ul de ştiri mondene tmz.com că aceasta era „groaznic de deprimată“ de mai multe săptămîni şi că suferea şi de dureri de spate severe. De altfel, un turneu care urma să aibă loc anul trecut a fost anulat din cauză că Dolores suferea de astfel de dureri.

În 2013, Dolores O’Riordan a încercat să se sinucidă prin supradoză de droguri, spunînd ulterior că suferea de depresie şi că a avut o cădere psihică. O’Riordan a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în mai 2017. Dolores era de părere că problemele sale emoţionale au drept cauză faptul că a fost abuzată cînd era copil.

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *