Miley Cyrus e oficial…căsătorită |

Miley Cyrus e oficial…căsătorită

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth sînt căsătoriţi deja. Amîndoi au fost surprinşi recent purtînd verighete, în Australia. În timpul vacanţei de sărbători au făcut cununia în mare secret, susţine o sursă, iar ziarul „Daily Mail“ dă asigurări că Miley şi Liam sînt deja soţ şi soţie.

Miley Cyrus (24 de ani) şi actorul Liam Hemsworth (27 de ani) se află încă în Australia, unde au petrecut împreună Anul Nou. Se comportă relaxat, ca şi nu mai e nici un secret că sînt oficial un cuplu. Miley a fost surprinsă în timp ce punea mîinile pe spatele lui Liam, cu multă afecţiune.

O altă sursă apropiată cuplului a susţinut că nunta lor a avut loc de fapt în aprilie, anul trecut, în casa lor din Malibu. „A fost doar o mînă de oameni şi numai ei ştiu. Miley şi Liam nu vor să facă anunţul public curînd“, a subliniat aceasta. „Miley este în al nouălea cer că s-a măritat cu Liam. Nu se poate descrie în cuvinte cît de mult se iubesc reciproc“, a spus aceasta. Cei doi s-au împăcat în 2016 şi au spus la scurt timp că sînt din nou logodiţi.

 

,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *