Seal, anchetat pentru molestare sexuală |

Seal, anchetat pentru molestare sexuală

Seal este anchetat de poliţia americană după ce o actriţă, Tracey Birdsall, a depus o plîngere potrivit căreia artistul a molestat-o sexual, lucru pe care acesta îl neagă, informează tmz.com. Actriţa spune că ea şi Seal erau vecini în Los Angeles, în vara lui 2016, şi că au devenit prieteni. Într-o zi, aceasta a venit la Seal acasă să îşi recupereze o ustensilă de bucătărie, iar cîntăreţul, brusc, a încercat să o sărute şi a pipăit-o pe sîni.

Birdsall i-a spus să înceteze, lucru care nu s-a întîmplat, artistul continuînd să o pipăie. Actriţa spune că a reuşit să plece la scurt timp după aceea din casa cîntăreţului şi că de atunci nu şi-au mai vorbit. Birdsall spune că, abia în urmă cu o săptămînă, cînd a văzut nişte comentarii ale lui Seal – cîntăreţul în vîrstă de 54 de ani le încuraja pe victime să vorbească despre abuzurile sexuale la care au fost supuse -, a decis să îl reclame la poliţie, pentru molestare sexuală.

De cealaltă parte, un purtător de cuvînt al cîntăreţului a declarat: „Seal neagă vehement acuzaţiile care i s-au adus recent de către o fostă vecină, nişte presupuse fapte care au avut loc cu mai mult de un an în urmă. Intenţionează să se apere împotriva acestor afirmaţii false“.

, ,

Navigare în articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *